088-55 88 600

Financial lease

Financial lease

Wanneer u als ondernemer zelf een auto wilt aanschaffen, is  Financial Lease een uitstekende keuze. U hoeft dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. Greven Bedrijfswagens biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm die geheel losstaat van uw overige zakelijke financieringen. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de leaseoverenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Financieel maatwerk verzekerd

Bij Greven Bedrijfswagens kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandtermijn nog lager uitvalt. U bent dus verzekerd van financieel maatwerk.

Geen extra zekerheden nodig

Wij verlangen over het geen andere zekerheden dan de geleaste auto. De autokosten, zoals reparatie en onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Die heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Heeft u verder nog vragen?

Bel dan met Henri Greven, Thomas Metzemaekers of Melvin Meems op 088-5588600, zij kunnen u alles over financial lease en de mogelijkheden vertellen met betrekking to uw situatie.
Melvin Meems van Auto Greven
fantastisch om mensen te helpen
Ik vind het fatastisch om mensen te helpen bij hun zoektocht. De wereld is vaak al ingewikkeld genoeg en ik hoop daar mijn kennis en kunde net dat beetje extra te geven waardoor de klant zich echt begrepen en geholpen voelt. Voor mij bestaat er niet mooiers dan dat.

neem contact met mij op
088-55 88 600
Al onze auto's zijn ook beschikbaar via Financial lease.