088-55 88 600

Financial lease

Financial lease

Wanneer u als ondernemer zelf een auto wilt aanschaffen, is  Financial Lease een uitstekende keuze. U hoeft dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. Greven Bedrijfswagens biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm die geheel losstaat van uw overige zakelijke financieringen. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de leaseoverenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Financieel maatwerk verzekerd

Bij Greven Bedrijfswagens kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandtermijn nog lager uitvalt. U bent dus verzekerd van financieel maatwerk.

Geen extra zekerheden nodig

Wij verlangen over het geen andere zekerheden dan de geleaste auto. De autokosten, zoals reparatie en onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Die heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Heeft u verder nog vragen?

Bel dan met Henri Greven, Thomas Metzemaekers of Melvin Meems op 088-5588600, zij kunnen u alles over financial lease en de mogelijkheden vertellen met betrekking to uw situatie.
Thomas Metzemaekers van Auto Greven
Met onze voordelige aflever- en garantiepakketten gaat u met een gerust hart op weg!
Ik adviseer altijd een extra stukje zekerheid in te bouwen bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

neem contact met mij op
088-55 88 600
Al onze auto's zijn ook beschikbaar via Financial lease.