088-55 88 600

Financial lease

Financial lease

Wanneer u als ondernemer zelf een auto wilt aanschaffen, is  Financial Lease een uitstekende keuze. U hoeft dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. Greven Bedrijfswagens biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm die geheel losstaat van uw overige zakelijke financieringen. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de leaseoverenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Financieel maatwerk verzekerd

Bij Greven Bedrijfswagens kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandtermijn nog lager uitvalt. U bent dus verzekerd van financieel maatwerk.

Geen extra zekerheden nodig

Wij verlangen over het geen andere zekerheden dan de geleaste auto. De autokosten, zoals reparatie en onderhoud, verzekering en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Die heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.


Heeft u verder nog vragen?

Bel dan met Henri Greven, Thomas Metzemaekers of Melvin Meems op 088-5588600, zij kunnen u alles over financial lease en de mogelijkheden vertellen met betrekking to uw situatie.
Henri Greven van Auto Greven
Alles draait om passie!
Het autovak heeft mij al ruim 30 jaar in zijn greep. En er is niets mooiers dan mijn passie voor auto's te delen. Het is altijd een uitdaging de mooiste en meest aantrekkelijke auto's te vinden en die voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden!

neem contact met mij op
088-55 88 600
Al onze auto's zijn ook beschikbaar via Financial lease.