088-55 88 600

Over ons

De mooiste tweedehands bedrijfswagens van Nederland
En dat vinden we niet alleen zelf, meer dan 1000 klanten per jaar denken daar precies zo over!!
Wie zoekt naar verkopers in driedelig grijs pak en grote, opzichtige showrooms, is bij ons niet aan het juiste adres. Wij willen u gewoon de mooiste tweehands bedrijfswagens aanbieden tegen een zo scherp mogelijk tarief, zonder poespas.
Wij hopen dat u zich thuis voelt door een vriendelijke glimlach, een open, eerlijk en vooral deskundig praatje en een uitstekend kopje koffie.

Goede deal
Of het nou gaat om de aankoop van een occasion of financial lease, bij ons sluit u gegarandeerd een goede deal, want wij willen dat u de volgende keer ook weer aan ons denkt. Niets is voor ons belangrijker dan een tevreden klant.

Internet
Het internet biedt ons een prachtige gelegenheid om op een open en transparante manier zaken te doen. Op onze website presenteren wij onze voorraad occasions met meer foto's dan welk ander autobedrijf dan ook uit onze branche, genomen van alle kanten, zowel van binnen als van buiten, zo scherp en duidelijk mogelijk.

Geen geheimen
Eerlijkheid duurt het langst en daarom hebben wij niks te verbergen. De kentekenplaten en kilometerstanden zijn op de foto's van alle auto's duidelijk te zien, een garantie dat de beschreven auto ook de auto op de foto is. Wij adverteren niet met verouderde of fictieve voorraad. Verder hebben wij geen geheimen over bouwjaren en prijzen. De door ons vermelde kilometerstanden zijn NAP-gegarandeerd.

100% actueel aanbod van occasions
Onze voorraad wordt door een centraal systeem op onze maar ook alle andere grote autowebsites gezet, zoals Autoscout 24, Autotekoop, Marktplaats, Autowereld, Gaspedaal enz.

Door dit automatische systeem worden auto's bij een overschrijving automatisch uit onze voorraad gehaald en op alle sites verwijderd. Het kan natuurlijk zo zijn dat een auto mondeling al wel onder voorbehoud verkocht is maar nog niet is betaald en opgehaald. Deze auto staan, zij het voor een zeer korte tijd, nog wel online.
Henri Greven van Auto Greven
Alles draait om passie!
Het autovak heeft mij al ruim 30 jaar in zijn greep. En er is niets mooiers dan mijn passie voor auto's te delen. Het is altijd een uitdaging de mooiste en meest aantrekkelijke auto's te vinden en die voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden!

neem contact met mij op
088-55 88 600
Al onze auto's zijn ook beschikbaar via Financial lease.